OPSO-Pneumax LP & HP

Drawing your future | Dusseldorp Engineering
Het digitaliseren van twee afslagveiligheden OPSO-Pneumax ‘’low pressure’’ & ‘’High pressure’’ voor de gasindustrie. Van dit oud ontwerp waren alleen calque tekeningen en PDF-scans beschikbaar.

OPSO-Pneumax LP & HP

Het digitaliseren van twee afslagveiligheden OPSO-Pneumax ‘’low pressure’’ & ‘’High pressure’’ voor de gasindustrie. Van dit ontwerp waren alleen calque tekeningen en PDF-scans beschikbaar.

Door Dusseldorp Engineering zijn in eerste instantie van alle onderdelen 3D modellen gecreëerd. Vervolgens zijn deze onderdelen samengevoegd tot een samenstelling van het complete product. Aansluitend zijn van alle onderdelen 2D werktekeningen gemaakt.

Tijdens het uitvoeren van de opdracht hebben wij een aantal aanbevelingen gedaan.

Vervolgens hebben we een aanvullende opdracht gekregen om van de producten een 3D video te produceren. Ten behoeve van de afdeling verkoop en marketing (website).

Voor relaties en potentiële klanten zijn eenvoudige versies van de 3D samenstellingen te downloaden (.Step) op de website van BD-Gas. Deze kunnen gebruikt worden om in een grotere samenstelling van Gasinstallaties te worden ingevoegd.

Website: www.bd-gas.com

Product pagina: www.bd-gas.com/afslagveiligheden/pneumax

BD-Gas B.V.

|
Privacyverklaring
|
Cookieverklaring
|
Leveringsvoorwaarden
|
Toelichting leveringsvoorwaarden
Ontwerp en realisatie: Wigman van Dijk
envelopephone-handsetlocationchevron-right