Harnoreg

Drawing your future | Dusseldorp Engineering
Het digitaliseren van een stuurdruk regelaar. Opgebouwd uit een voordruk regelaar, een pilot en een manifoldblock. Van het oude ontwerp waren alleen calque tekeningen en PDF-scans beschikbaar.

Harnoreg

DR/AR/IC/IC-Special/IC-Special Sales/DVGW<500mBar/DVGW>500mBar/DVGW AR

Door Dusseldorp Engineering zijn in eerste instantie van alle onderdelen 3D modellen gecreëerd. Vervolgens zijn deze onderdelen samengevoegd tot een samenstelling van het complete product. Aansluitend zijn van alle onderdelen 2D tekeningen gemaakt.

Tijdens het digitalisatie proces is een aanvraag binnengekomen voor een extreem lage inlaat druk. Na deze aanvraag zijn er verkooptekeningen verstuurd naar de klant. In overleg met de klant is deze IC special opdracht geworden.

Ten behoeve van de afdeling verkoop en marketing, hebben we vervolgens een aanvullende opdracht gekregen om 3D video's van de producten samen te stellen.

Voor relaties en potentiële klanten zijn eenvoudige versies van de 3D samenstellingen te downloaden op de website van BD-Gas. Deze kunnen gebruikt worden om te worden ingevoegd in een grotere samenstelling van gasinstallaties.

Website: bd-gas.com

Product pagina: bd-gas.com/gasdrukregelaarsindeling/gasdrukregelaarshd/specificaties-harnoreg

BD-Gas B.V.

|
Privacyverklaring
|
Cookieverklaring
|
Leveringsvoorwaarden
|
Toelichting leveringsvoorwaarden
Ontwerp en realisatie: Wigman van Dijk
envelopephone-handsetlocationchevron-right