Over ons

Drawing your future | Dusseldorp Engineering
Dusseldorp Engineering is opgericht door Elmar Dusseldorp. Hij is afgestudeerd op de opleiding HBO Mechatronica. Met een werktuigbouwkundige specialisatie in Ontwerpen en Construeren & Offshore en Automation.

Door relevante werkervaring in verschillende bedrijfstakken, zoals grote spelers in de machine- en apparatenbouw, offshore- en baggerindustrie en in de maak- en verspaningsindustrie is Dusseldorp Engineering breed inzetbaar in uiteenlopende sectoren. Door deze brede kennis wordt vaak snel een passende en creatieve oplossing gevonden.

Elmar Dusseldorp is een zeer gedreven en creatieve ondernemer met zijn oog gericht op uw toekomst. Kwaliteit en flexibiliteit staan hoog in het vaandel. Er wordt gewerkt met een open en transparante werkwijze.

Dusseldorp Engineering werkt standaard met Solidworks Premium. Daarnaast heeft hij ook jaren ervaring met Autodesk Inventor en AutoCAD in 2D en 3D.

SketchUp Pro behoort ook tot de inventaris van Dusseldorp Engineering. Tekening worden uitgewerkt in 3D en hiervan kunnen ook Renders geproduceerd worden met PU Podium.

Contact

|
Privacyverklaring
|
Cookieverklaring
|
Leveringsvoorwaarden
|
Toelichting leveringsvoorwaarden
Ontwerp en realisatie: Wigman van Dijk
envelopephone-handsetlocationchevron-right