Diensten

Drawing your future | Dusseldorp Engineering
Dusseldorp Engineering biedt verschillende diensten aan. Deze diensten worden standaard verricht met het tekenprogramma Solidworks. In overleg kan er altijd voor een ander pakket gekozen worden

Engineering

(Concept) Engineering

Voor uw technische vraagstuk, bedenkt Dusseldorp Engineering een passende oplossing. Elk nieuw te ontwikkelen product begint met een concept ontwerp. Om tot een eerste concept te komen worden de wensen en eisen duidelijk bepaald in het inventarisatie fase. Vervolgens doormiddel van technische schetsen wordt een basis ontwerp opgezet. Dit ontwerp kan worden onderbouwt met berekeningen (FEM-analyse) in een studie rapport. Tevens kan het concept ontwerp worden gepresenteerd voor u en uw klanten.

(Project) Engineering capaciteit

Voor tijdelijke aanvulling van uw engineering capaciteit en kennis kan Dusseldorp Engineering deze behoefte op maat aanvullen. Dusseldorp Engineering is ervaren in uit een lopende sectoren. Er wordt gewerkt vanuit het eigen kantoor of op uw locatie. Met een CAD systeem naar uw voorkeur.

Technisch advies

Bent u op zoek naar een onafhankelijk advies of wilt u graag een andere visie op bepaalde technische vraagstukken? Dusseldorp Engineering staat voor u klaar om met u mee te denken.

Technisch Advies over:
> CAD tekenprogramma’s
   - Ben u opzoek naar een onafhankelijk advies van een ervaringsdeskundige in verschillende CAD systemen? Neem contact op!
> Uitdagende technische vraagstukken
> FEM-analyse voor onderbouwing van uw ontwerp
   - Kracht berekeningen
   - Druk berekeningen
   - Optimalisatie van ontworpen onderdelen

TEKENEN

CAD TEKENEN

Dusseldorp Engineering is ervaren in het tekenen van 3D en 2D CAD-tekeningen voor de technische sector. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de laatste versie van het CAD-tekenprogramma Solidworks Premium. Dusseldorp Engineering kan in overleg ook met het door u gewenste CAD-pakket werken; AutoCAD of Inventor.

TECHNISCH TEKENEN

Dusseldorp Engineering neemt opdrachten aan van een tekening tot en met het modelleren en uitdetailleren van een machine of product. Hierin zijn uw behoeften en eisen leidend. Maatwerk is waar Dusseldorp Engineering voor staat.

Inventariseren – standaardiseren & realiseren – moderniseren
Ook het moderniseren en standaardiseren van uw tekenbestand is een opdracht die Dusseldorp Engineering op het lijf staat geschreven.
Lees hier verder >>

lay-out Engineering & Sales

Lay-out engineering

Op zoek naar aanvullende capaciteit van uw lay-out afdeling? Dusseldorp Engineering heeft de benodigde kennis en ervaring in huis om uw bedrijf hierin te ondersteunen. Door relevante werkervaring in deze specialistische dienst in de machinebouw is er een korte introductieperiode nodig om direct resultaten te boeken. Er kan op locatie gewerkt worden of vanuit het eigen kantoor.

Sales

Dusseldorp Engineering beschikt over de ervaring en mogelijkheden om 3D ontworpen producten fotorealistisch te renderen. Hierbij wordt een visueel realistisch beeld van het product gemaakt voor op uw website of in uw folders.

Ook kan er van uw producten een 3D video gemaakt worden wat spectaculair en zeer informatief op uw website zal staan. Deze modernisering van uw bedrijf kan net het laatste zetje voor uw klant zijn om toch voor uw bedrijf of product te kiezen omdat dit professionaliteit uitstraalt.

Aanvullende mogelijkheden

> 3D printen

> CAD/CAM

> 3D scanning

|
Privacyverklaring
|
Cookieverklaring
|
Leveringsvoorwaarden
|
Toelichting leveringsvoorwaarden
Ontwerp en realisatie: Wigman van Dijk
envelopephone-handsetlocationchevron-right